Tjänster

Innehållsförteckning

Våra Begravningstjänster i Eskilstuna

Vi vill att du ska se på oss som din personliga och pålitliga begravningsbyrå i Eskilstuna. För att uppnå och förtjäna denna tillit från dig finns det inget annat vi brinner för så mycket som att erbjuda just den hjälp du behöver.

Vi sätter därmed önskemålen från såväl dig som andra nära anhöriga och den avlidne i fråga i fokus. Redan från det att du väljer att kontakta oss för att planera för och anordna en begravning tillsammans med en av våra rådgivare kommer du mötas av värme, omtanke och respekt från vår sida. Vi vill att du ska känna dig trygg i våra händer trots det du genomlider.

Kostnadsfri rådgivning för begravningar i Eskilstuna.

Boka personlig och kostnadsfri rådgivning med någon av våra erfarna rådgivare.
Boka gratis rådgivning här

Kompletta begravningstjänster enligt personliga önskemål

För att vi ska kunna uppfylla rollen som din personliga begravningsbyrå i Eskilstuna erbjuder vi ett brett utbud av kompletta begravningstjänster enligt alla olika önskemål. Oavsett religion eller tro du har, oavsett tradition och önskemål kring seder och ceremoni ser vi till att anordna en minnesvärd och finstämd begravning i familjär anda.

Övriga tjänster

Utöver att planera för och anordna en begravning, ceremoni och minnesstund för den avlidne kan vi på begravningsbyrå Eskilstuna även hjälpa dig med andra tjänster. Önskar du kan vi till exempel ordna med minnesgåvor, gravstenar, blomsterarrangemang, catering, transporter och liknande. Du meddelar oss om dina önskemål – vi hittar lösningar!

Author photo
Jennifer
Skribent
Jennifer är en erfaren journalist och skribent som i många år har arbetat som frilansare. Numera är hon bland annat ansvarig för innehållet på denna webbplats.